Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Iskoldt partykrus

59 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

På en varm sommerdag er det iskolde kølekrus den ideelle måde at holde drikkevarer kolde og friske på. Det er en trendy og effektiv gaveide til alle, der ikke kan udstå at drikke lunkne eller varme drikkevarer. Kølekruset er omhyllet af en væske, som sørger for at holde drinken kold uden at den bliver fortyndet i takt med at væsken smelter. En oplagt gaveide til værten eller værtinden til den næste sommerfest.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Tag det iskolde kølekrus med på stranden, i haven eller på picnic i det fri og nyd godt af dejlige, kølige drikkevarer. Kruset er nemt at bruge: stil det i fryseren og vent til væsken er frosset til is. Fyld derefter kruset med din yndlingsdrik og nyd at din drik holdes kold og frisk over længere tid. Kruset kan indeholde op til 325 ml ad gangen og den røde væske rundt om kruset sørger for at holde den kølig. Nu er det slut med at saften, limonaden eller øllen bliver fortyndet ved brug af isterninger; det iskolde kølekrus holder nemlig en hvilken som helst drik kold uden at den mister smagen. Det er den optimale måde at nyde en kold og frisk drik på en varm sommerdag! Og husk at det er vigtigt med en masse væske i solens hede.
Giv den som værts- eller værtindegave til den næste sommerfest, som en gave til farmor, så hun kan få kølig saftevand i varmen, eller tag det med til venner på stranden.

Detaljer

  • Kapacitet: 325 ml

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T06:09:14+00:00