Har du brug for hjælp?

Køkkensi formet som bowlerhat

109 kr
Inkl moms
- +
Denne elegante køkkensi er i et design, som du nok kun kender fra klædeskabet eller gamle film - den er nemlig formet som en bowlerhat. Den praktiske si er let at anvende og egner sig især til personer, der elsker at gøre madlavningen til et lille show. En super sjov gaveide, som enhver gentleman vil sætte stor pris på.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vi tager hatten af for denne geniale gaveide - hvem havde tænkt sig, at en bowlerhat kunne se så godt ud som en køkkensi? Det flotte design er slet ikke til at stå for, og på afstand ligner den praktiske køkkenhjælper til forveksling en rigtig hat. Måske kan den klassiske bowlerhat på denne måde blive født på ny og opleve en lille revival?

Den flotte hat kan bruges som en ganske normal køkkensi til pasta, grøntsager osv., det er bare at fylde hatten op. Når du holder ved sien, vil du straks se, hvilken praktisk funktion skyggen har - den er nemlig super god og stabil at holde ved, når sien er i brug. Efterfølgende kan du vælge at lade sien ligge fremme på et passende sted i køkkenet og på den måde integrere den i indretningen, for det er næsten ærgerligt at pakke sådan en flot hat væk.

Hvis du leder efter en gave til manden eller kvinden, der har alt, er denne praktiske og elegante køkkensi helt perfekt. Hvad med at give den i indflyttergave eller næste gang vennerne inviterer på middag?

Detaljer

  • Beskrivelse: sort køkkensi formet som en bowlerhat
  • Materiale: polypropylen
  • Mål: 28 x 24 x 11 cm
2020-11-29T23:05:00+00:00