Har du brug for hjælp?

Køkkensæt i bambus med indgravering

Fra: 215 kr
Inkl moms
- +
Denne gave vil vække stor glæde i køkkenet hos alle kokke - amatører som professionelle! Køkkensættet kommer med fire redskaber, salatbestik, ske og spatel, og er fremstillet af massivt og lækkert bambus. Med indgraveringen ender det her med at være en meget personlig og stilfuld gave!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når du står i køkkenet kan du altid bruge en lille hjælper, og med det her flotte køkkensæt har du fire af de vigtigste lige ved hånden. Sættet er produceret i massivt bambus og de fire redskaber kommer selvfølgelig i en tilhørende, lækkert designet, krukke, hvor du kan få indgraveret dit navn på. I sættet får du et salatbestik, en ske og en spatel, og det vil være den perfekte gave til manden, der har alt og som elsker at stå i køkkenet og lave lækker mad til familien.

Det lækre design gør, at sættet vil se flot ud i alle køkkener, og den personlige indgravering er med til at gøre det her til den helt perfekte gave til alle, der kan lide at bruge meget tid i køkkenet - lige meget om det er til hobbykokken eller køkkenchefen. Og hvem vil ikke gerne have en flot designet og meget personlig gave stående i køkkenet?
Du kan vælge mellem to forskellige fortrykte tekster, hvor navnet på den heldige modtager indgraveres bagefter.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem 2 designs
  • Materiale: bambus
  • Bemærk: da dette er et naturprodukt, kan indgraveringen fremstå ujævn eller uensartet

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem 2 designs
  • Materiale: bambus
  • Bemærk: da dette er et naturprodukt, kan indgraveringen fremstå ujævn eller uensartet
2020-11-29T12:10:32+00:00