Har du brug for hjælp?

Køkkenrulleholder formet som en vandhane

225 kr
Inkl moms
- +
Drypper det fra vandhanen? Denne sjove køkkerulleholder er formet som en vandhane af solidt metal. Men hvis noget skulle blive vådt, kan du bare tørre et op med køkkenrullen - ingen grund til at ringe til VVS-manden! En god gaveide til dine praktiske venner!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Ring til VVS-manden, den er helt gal med vandhanen? Bare rolig, det er bare en køkkenrulleholder formet som en vandhane! Den sjove køkkenrulleholder er lavet i solidt metal og har et overbevisende håndværker-look. Men du behøver ikke nogen håndværkeruddannelse for at håndtere denne køkkerulleholder. Skulle du spilde noget i køkkenet, kan du hurtigt og nemt tørre det op, da du jo har køkkenrulleholderen lige ved hånden. Har ungerne væltet mælken ved morgenbordet, så griber du også bare ud efter den sjove og stabile køkkenrulleholder.

En sjov og praktisk gave til indflytterfesten, til fødselsdagen eller måske til det unge brudepar, der lige er flytte i hus for førte gang. Med denne praktiske køkkenrulleholder er det slut med overraskelser. Ingen lækage er så stor, at du ikke kan klare den med køkkenrullen, om det så er hunden, der har tisset på gulvet, eller nogen, der har tabt et glas appelsinjus. En sjov gaveide til en handymand!

Detaljer

  • Beskrivelse: køkkenrulleholer i 5 dele
  • Materiale: metal
  • Mål: 39 cm
2020-12-01T22:21:09+00:00