Har du brug for hjælp?

Køkkenrulleholder formet som en kniv

169 kr
Inkl moms
- +
Stort set alle husholdninger bruger køkkenrulle, så hvorfor ikke sætte den i en praktisk og sjov holder? En køkkenrulleholder formet som en kniv er en sjov gaveide til folk, der elsker horror-film eller bare godt kan lide at overraske deres gæster, og give dem et lille chok! Én ting er sikkert: Det er sjældent man ser en køkkenrullerholder som denne!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En køkkenrulleholder formet som en kniv er en utrolig sjov og alternativ designide, der løser et klassisk opbevaringsproblem i køkkenet: Alle bruger køkkenrulle, og den skal helst være nem at få fat i, så man hurtigt kan rive et stykke papir af. Men bare fordi den er praktisk, kan den jo også godt samtidig være sjov. Folk, der elsker horror-film vil helt sikkert synes godt om denne køkkenrulleholder, der ikke bare er praktisk og stabil, men også sej og en lille, bitte smule skræmmende! Gæsterne kan dog være ganske rolige: Kniven i metal, der ved første øjekast ser utrolig ægte ud, er naturligvis overhovedet ikke skarp, så der er ingen risiko for at en "massakre" skulle udspille sig i køkkenet, når man er på besøg!
Denne køkkenrulleholder er en sjov men frem for alt praktisk gaveide, der kan bruges i hverdagen hjemme hos nogen, du holder af. Den er som gaveide perfekt til housewarmings hos venner og familiemedlemmer, der er store fans af klassiske horrorfilm eller bare har en veludviklet sans for humor og som sætter pris på et sjovt og anderledes design!

Detaljer

  • Beskrivelse: køkkenrulleholder med stabil træbund
  • Materiale: træ, metal, plast
  • Mål: 34 x 15 cm
2020-11-28T12:35:39+00:00