Har du brug for hjælp?

Køkkenkniv formet som samurai-sværd

195 kr
Inkl moms
- +
Hi-ya! Denne køkkenkniv formet som et samurai-sværd er den ultimative gave til dem, der er vilde med japansk kampsport, og som samtidig kan lide at stå i køkkenet. Forestil dig begejstringen, når din ven pakker dette samurai-sværd ud af gavepapiret. En køkkenkniv med wow-effekt!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du vil være en ægte samurai, er vejen derhen både lang og besværlig – men nu er der en genvej! Selvom det måske ikke helt er det samme, så føles det alligevel ret sejt at hakke grøntsager med denne samurai-køkkenkniv.
Køkkenkniven ligner et ægte samurai-sværd og kommer med en holder, der får det hele til at se endnu mere autentisk ud. Med en samurai-køkkenkniv bliver madlavningen en ren heltegerning, også selvom du måske ikke laver asiatisk mad. Derudover er den et flot blikfang i køkkenet, og det kommer nærmest til at ligne, at du har importeret et rigtigt samurai-sværd fra Japan.
Kombiner med en plakat med japanske skriftstegn, så er stemningen helt sikkert på plads i køkkenet. En stilfuld gaveide til alle, der går op i gamle japanske film, eller som synes om asiatisk indretning. Så er det bare at få forklaret vennerne, at det altså ikke er et rigtigt våben, du har stående i køkkenet.

Detaljer

  • Beskrivelse: køkkenkniv formet som et samurai-sværd, inklusive holder
  • Materiale: rustfrit stål
  • Mål: ca. 20,5 x 1,7 cm
2020-12-01T11:37:00+00:00