Har du brug for hjælp?

Kløpind der kan forlænges

85 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Endelig har man mulighed for at klø de steder på ryggen, hvor ens egne arme har svært ved at nå. Det hjælper denne udvidbare kløpind nemlig med. Den når fikst og hurtigt de kløende steder på ryggen, og er kløpinden alligevel ikke lang nok til at nå, kan man simpelthen bare forlænge den. Smart! En kløpind er en af de gadgets, man ikke vidste, man havde brug for, før man har den!

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste kender følelsen, når det klør et sted på kroppen, og man simpelthen ikke har mulighed for at nå det kløende sted. Det er ganske irriterende, men bare roligt, her er den perfekte løsning! Når det næste gang klør på ryggen eller kroppen, et af de irriterende, små steder, hvor ens egne arme simpelthen ikke er lange nok til at nå til, er denne kløpind der forlænges den absolutte redning. Med kløpinden får man nemlig 25 ekstra centimeter til armen, så man kan nå, og er kløpinden alligevel ikke lang nok, kan den forlænges op til 52 cm, så man helt sikkert når det kløende sted på kroppen.
En kløpind er en af de ting, som man ikke ved, man har brug for, før man har en. Det er en af de få gaver, som alle kan bruge, og den vil helt sikkert overraske som genial og opfindsom gave, som måske ikke står på ønskelisten, men helt sikkert skaber stor glæde hos modtageren alligevel. Sjov og brugbar gaveide.

Detaljer

  • Mål: 25 cm (kan udvides op til 52 cm)
2023-09-22T07:50:39+00:00