Har du brug for hjælp?

Klik - sjov billedramme

215 kr
Inkl moms
- +
Her er en billedramme, der gør kunst ud af dine vigtige fotografiske minder. Det nostalgiske look med det gamle kamera, der holder dine nye billeder, gør, at det her er en gave til alle, der gerne vil vise deres fine billeder frem! En sjov og anderledes gaveide.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her vil dine billeder uden tvivl komme ekstra til live og du har glæden af at se på nogle af dine bedste og sjoveste minder hver dag. Her har du nemlig en ganske interessant billedramme, som vil opfordre til at få fremkaldt nogle af alle de fine billeder vi alle har liggende på vores telefoner, iPads osv., eller få fundet nogle af de ikke-digitaliserede billeder frem, som ligger og gemmer sig rundt omkring og som fortjener at blive set og vist frem. Der er plads til fire fine billeder i rammen, så her er der plads til mor, far og børn, hyggelige stunder med familien eller de flotte farverige fotografier fra ferien med blåt hav, flotte cocktails eller frodige lunde.
Om du giver rammen med eller uden billeder i, så vil gaven ende med at være meget personlig og passe til lige den mor, far, ven eller veninde, du vælger at give den til. Denne billedramem er en gave fyldt med omtanke som samtidig er dekorativ.

Detaljer

  • Beskrivelse: plads til 4 billeder
  • Mål: 70 x 25 cm
2020-12-05T04:13:57+00:00