Har du brug for hjælp?

Klassisk Zippolighter med navn

429 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her er den helt rigtige gave til jubilaren eller kollegaen, der skal på pension. En flot og klassisk designet lighter fra Zippo med mulighed for at indgravere et navn eller en hilsen på helt op til 20 tegn. En personlig gave, der vil ende med at være en fast følgesvend for den heldige fødselar eller jubilar.

* Skal udfyldes

429 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Denne klassiske Zippolighter er produceret i USA, er lavet af poleret krom, og kan fyldes med lighterbenzin igen og igen. Det klassiske og enkle design, sammen med den håndværksmæssige kvalitet, sikrer 30 års garanti og gør dette til en tidløs og langtidsholdbar gave, der vil give glæde i mange år frem.

Lighteren er den perfekte gave til jubilaren eller den højt estimerede kollega, der skal til at gå på pension. Den ubestridelige kvalitet og det æstetiske design, sammen med en personlig hilsen, f.eks. modtagerens fulde navn eller initialer, gør, at denne lighter vil blive en højt værdsat gave, der er gjort helt unik til kollegaen eller manden i dit liv.
Du kan få lavet en indgravering på op til 20 tegn, så der er plads til en flot hilsen med tanke bag!

Lighteren vil se flot ud på stuebordet og vidne om god smag, når den bliver taget frem fra lommen og på ægte gentleman manér tænder en cigaret for sin borddame..

Detaljer

  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering, leveres uden lighterbenzin
2022-08-09T18:18:33+00:00