Har du brug for hjælp?

Klassisk og personlig julekugle

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Julekuglerne skal findes frem fra loftet eller kælderen hvert eneste år når juletræet skal pyntes og gøres klar til juleaften. Og på næsten alle juletræer ser du den klassiske røde julekugle, men i år kan du gøre den endnu skønnere ved at få skrevet en personlig hilsen på. Den klassiske og personlige julekugle er en dejlig adventsgave der vil blive brugt.

99 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Den matte røde julekugle er lavet af glas i et elegant juledesign med ornamenteringer og din personlige tekst. Du har to linier til rådighed, hvor du kan skrive din helt personlige julehilsen lige fra hjertet, med ønsket om en glædelig jul. Den elegante og meget personlige julepynt er en original, lille julegave og en helt ekstraordinær julehilsen. I stedet for at sende det klassiske julekort, så send en julekugle af sted - den her julehilsen vil blive husket hele julen, og så vil den blive taget frem og hængt op på træet år efter år. Det er da noget helt specielt.

Den klassiske og personlige julekugle er ikke bare ideel at forære i adventsgave, eller at give som den sidste, store og flotte gave i pakkekalenderen den 24. december. Den kan også sagtens gives til mormor i julegave på selve juleaften, den kan jo snildt nå at komme op at hænge på træet i løbet af aftenen. Men det rigtig dejlige ved denne gave er, at den vil blive hængt op på træet hver eneste år til jul år efter år.
Forær en julegave der vil have stor personlig betydning, ikke bare for dig, men også for modtageren af den flotte julekugle.

Detaljer

  • Beskrivelse: klassisk og personlig julekugle
  • Materiale: glas
  • Mål: Ø 8 cm
  • Bemærk: ingen specialtegn
2021-09-23T07:57:58+00:00