Har du brug for hjælp?

Klanghjerte med sød musik

69 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det stilfulde klanghjerte med sød musik spiller stille og behagelige toner, når man bevæger det. Hjertet er en en fin gaveide til en, der trænger til lidt sød musik. Hjertet er også en perfekt valentinsgave, som din partner med garanti vil synes godt om.

Other customers bought

Beskrivelse

Om det er til valentinsgave, årsdagsgave eller en lille adventsgave til din udkårne, så vil dette klanghjerte med sød musik være oplagt. Det fortryllende søde hjerte har et smukt og klassisk design og spiller herlige toner, når man bevæger det. Hjertet er pakket ind i en elegant gaveæske, og det vil uden tvivl bringe glæde hos modtageren. Giv gaven når du inviterer på en romantisk weekend, på jeres bryllupsdag eller valentinsdag!
Smykker er altid en god gaveide, men det kan også blive kedeligt, hvis man giver det samme igen og igen, når der skal findes på gaver til den, som står dit hjerte nært. Giv i stedet din kæreste eller kone dette søde klanghjerte.
De bløde toner går lige i hjertet, og den smukke gave kan enten dekorere på skrivebordet, på sengebordet ved hendes side af sengen, eller hun kan tage det med sig i tasken som et romantisk minde.

Detaljer

  • Materiale: metal, forkromet
  • Mål: 7 x 6,5 cm
2021-06-21T12:40:42+00:00