Har du brug for hjælp?

Keramikkrukke med indgraveret låg

Fra: 169 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvor opbevarer man bedst sine hjemmebagte småkager? Selvfølgelig i denne fine keramikkrukke med personlig indgravering i bambuslåget. Vælg mellem to forskellige design med enten zigzag- eller bølgeformet mønster, og brug den fine krukke til at opbevare hjemmebag eller andre små skatte i køkkenet. Den praktiske størrelse gør, at opbevaringskrukken også kan bruges til at servere lækkerierne i. En rigtig fin og personlig gave, der egner sig til mange anledninger.

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Det er altid godt at have småkager på lager, hvis man skulle få uventede gæster, og hvorfor ikke opbevare dem i denne fine krukke med indgraveret låg? Det vil helt sikkert få gæsterne til at slå øjnene op, når du serverer hjemmebaget næste gang.

Denne praktiske gaveide egner sig især til flittige husmødre, der er vilde med at bage, men også til dem, der ikke har nået at få bagt, kan byde på hjemmebragte småkager fra den fine krukke. Den fås i to design, hvor du kan vælge mellem det elegante bølgeformede mønster eller det mere abstrakte zigzag-mønster.

For at gøre den praktiske krukke til en mere personlig gave kan du vælge at indgravere en passende tekst i låget, så der ikke er nogen tvivl om, hvem der har bagt de lækre småkager. Udover din personlige indgravering er låget også dekoreret med en cupcake og en kagerulle, som fuldender det fine design. En anderledes og personlig gave, som egner sig til mange anledninger og som enhver husmor vil sætte stor pris på.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem bølge- og zigzag-mønster
  • Materiale: keramik, bambus
  • Mål: 10 x 12 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem bølge- og zigzag-mønster
  • Materiale: keramik, bambus
  • Mål: 10 x 12 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-18T20:57:41+00:00