Har du brug for hjælp?

Katja - opvaskesæt

189 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Det er altid kedeligt at skulle købe opvaskemiddel, skuresvampe, opvasketabs og opvaskebørster - men hvis du giver det her chikke og sjove opvaskesæt til din veninde, så er der ikke nogen tvivl om, at den vil trække et smil frem på læben. Så er det ikke helt så kedeligt med en praktisk gave, når den ser så godt ud!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den velskabte, chikke og sjove dame i flot rød cancankjole og højt hår er en rigtig hovedvender! Du skal bare trække hende ud af kjolen, putte lidt sæbe på håret eller hjertesvampen fra sæbedispenseren, og så vaske tallerkner, glas, potter og pander. Når du er færdig, sætter du børsten tilbage i hendes fine kjole sammen med svampen, og så har hun hjulpet dig med få fikset det kedelige arbejde i løbet af ingen tid. Så hun er altså ikke bare dekorativ i køkkenet, det er også en fantastisk løsning til hurtigt at få tørret børste og svamp, når du er færdig med dagens opvask. Det chikke og sjove opvaskesæt bringer lidt kant til opvasken og der vil med sikkerhed være nysgerrige forespørgsler på, hvor du har fundet hende henne.
Den her anderledes gaveide beviser, at husholdningspligter- og artikler ikke altid behøver at være kedelige, og hvem er ikke vild med et fint og dekorativt stykke brugskunst? Den lille, chikke dame vil bare se rigtig fin ud ved siden af vasken, og hun vil beredvilligt være med til at vaske op, hver gang den kedelige pligt skal ordnes.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæbedispenser (330 ml), hjerteformet svamp, opvaskebørste
  • Bemærk: kan gå i opvaskemaskinen
2020-12-01T17:56:46+00:00