Har du brug for hjælp?

Katana - bogstøtte

249 kr
Inkl moms
- +
Bogstøtten i form af et katana-sværd er en forbløffende, stilfuld og perfekt gaveide til alle, der er vilde med de japanske samuraikrigere! Det ser ud som om at det flotte sværd gennemborer bøgerne med sin flotte, buede klinge. Dog er det ikke ægte, det er bare magneter, som holder bøgerne på plads. Det er og bliver en iøjefaldende bogstøtte, som enhver, der er til japanske samuraifilm eller kampsport vil være stolt over at have stående på bogreolen. En super gaveide!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Katana-bogstøtten er en imponerende ting at have stående på sin reol. Den sørger med sikkerhed for, at den, som betræder dit hjem vil holde vejret et kort øjeblik, inden de ser, at det bare er en morsom bogstøtte. Det er altså ikke noget rigtigt sværd, der gennemborer bøgerne, så alle bogelskere kan godt ånde lettet op. Den unikke og aldeles originale katana-bogstøtte består af fire dele: to klassiske, retvinklede bogstøtter, som sættes ind bag ved bogbindet på den første og sidste bog på hylden, som holder bøgerne sammen, og katana-sværdet, som også er i to dele og sættes fast med stærke magneter på ydersiden af bøgernes bogbind. Den magiske illusion af bøger, der er blevet gennemboret at et samuraisværd, er i virkeligheden bare stærke magneter! Et sikkert hit til alle drenge og piger med ønsket om at blive den sejeste og bedste samuraikriger eller bare til alle, der har en indre samurai efter at have set filmen "Den sidste Samurai"!

Detaljer

  • Beskrivelse: bogstøtte med usynlige holdere
  • Materiale: 2 bogstøtter af metal, sværdklinge og grebet er lavet af kunststof af god kvalitet og forsynet med magneter
  • Mål: 12 x 26 x 17 cm
  • Bemærk: egnet til bøger, DVD'er, CD'er osv.
2019-06-20T08:28:33+00:00