Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Kande med LED-lys

169 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

En kande med LED-lys er et absolut must have til enhver partyløve. Server cocktails, øl eller anden spiritus i en kande med LED-lys til festen og sørg for en fed stemning med den farvelysende beholder, som helt klart vil vække opsigt. Gaven til festaber og drengerøve, der ikke vil gå ned på udstyr.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Er du til fede fester med en god stemning, så er en kande med LED-lys afgjort noget for dig. Sæt prikket over i'et, når lejligheden byder sig, ved at give alkoholen et farvestrålende look eller sørg for den bedste stemning til en storslået fest. Det er muligt at servere 1,6 liter øl eller drinks på en anderledes og iøjenfaldende måde - på én gang. Gør indtryk på dine gæster ved at give iskolde drinks et funky twist eller fyld en kande med LED-lys med en iskold limonade til en sommerfest. Det helt store hit er, at bruge denne gaveide til en fest med en dejlig hyggelig atmosfære og stearinlys.
Jo mørkere det er i rummet, jo mere effektfuld og farverig bliver kandens indhol og begejstringen stiger blandt gæsterne. Det er enhver værts mål at søge for en god og stemningsfuld fest. Den kande med LED-lys er den perfekte og stilfulde partydekoration, der vil sætte sig fast i erindringen, som festen med de farvestrålende drinks!

Detaljer

  • Kapacitet: 1,6 liter
  • Bemærk: kanden er batteridrevet og bruger 3 AAA-batterier (ikke inkluderet)

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T09:35:29+00:00