Har du brug for hjælp?

Kagestempel med juletryk

Fra: 85 kr
Inkl moms
- +
Når den søde juletid nærmer sig, skal der traditionen tro spises kage, til bukserne er ved at sprække. Men før der kan spises, skal der bages, og bagedelen er lige blevet en hel del nemmere med de søde kagestempler med juletryk. Både den klassiske kagemand og et smukt snefnug kan dekorere dine kager og fyre ekstra op for julestemningen. En god gaveide til advent eller pakkekalenderen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Jul er lig med familie, gaver, hygge og måske vigtigst af alt - julegodter! Slik og kager i alle afskygninger bliver traditionen tro indtaget med stor velbehag i hele december måned (også ind i januar, hvis man har rester, hvilket man næsten altid har). Med de søde kagestempler med juletryk, er kagerne ikke kun en fryd for ganen, men også for øjet. Den klassiske julekagemand og det smukke snefnug kan hurtigt og nemt pryde dine julekager og skrue op for julestemningen.

Det afrundede, aftagelige træskaft og det fødevaresikrede silikonetryk gør, at stemplernes kvalitet er helt i top, og er nemme at rengøre. I et snuptag kan du altså gøre den søde juletid endnu sødere - måske endda så sød, at du vil kunne høre englene synge? Den gode julestemning er ihvertfald sikret med de søde kagestempler med juleaftryk. En perfekt gaveide til pakkekalenderen eller som adventsgave.

Detaljer

  • Varianter: kagemand og snefnug
  • Beskrivelse: kagestempel med juletryk
  • Mål: 7 cm i omkreds
  • Materiale: træ og silikone
  • Bemærk: silikonen kan maskinvaskes, opskrift medfølger
  • 2020-12-02T21:57:10+00:00