Har du brug for hjælp?

Kagerulle med udskiftelige budskaber

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Skal kagen bede om at blive bidt eller skal den hellere udstråle, at den er lavet med kærlighed? Skift budskabet ud på kagerullen, når kagedejen rulles ud og vær sikker på, at budskabet går rent igennem til den søde tand, der sidder parat. En sød og anderledes gaveide til hobbybagere.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis du elsker at være i køkkenet og bage kreative, lækre og anderledes brød, cookies og småkager, så er kagerullen med udskiftelige budskaber lige noget for dig! Kagerullen er den lille fikse køkkenhjælper, der er med til at gøre bagningen endnu sjovere og nemmere. Den kommer med tre forskellige silikonemåtter, som du trækker på kagerullen og så kan du ellers lave bagværker med frække, kække eller kærlige bemærkninger som: Bite Me, Secret Recipe eller Made with Love. Og hvem vil ikke elske at tage en stor bid af en lækker småkage, der ligefrem råber det til en?
Med denne kagerulle i køkkenet kan du nemt og uden besvær imponere dine gæster med sjove og anderledes bagværker, som kan levere lige den kommentar til dagen, som du synes er allermest passende til lejligheden. Det er en gave, der vil gøre glæde i alle hobbybageres køkkener! Børnene vil med sikkerhed også synes, at det er endnu sjovere at få fingrene i dejen med denne kagerulle på bordet, den er nemlig med til at gøre noget, der ser ud som svært arbejde, let som en leg. Og så har man jo en ekstra undskyldning for at bage nogle flere kager!

Detaljer

  • Beskrivelse: kagerulle med 3 udskiftelige silikonemåtter
  • Materiale: træ og silikone
  • Mål: 36,2 x 6,2 cm
2020-11-29T21:01:10+00:00