Har du brug for hjælp?

Kagekniv-sæt med krystalsten og indgravering

515 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Et yndigt gavesæt, når du er inviteret til middag og skal bruge en lille, god og anderledes værtindegave - eller når du er inviteret til indflytterfest og du ønsker at give noget helt specielt i gave til din ven eller veninde, der er flyttet hjemmefra eller til et nyt sted. Sidst men ikke mindst, er dette gavesæt en oplagt gaveide til den, der er en haj til at bage kager. Gavesættet indeholder en kagekniv og en kagespatel, som er perfekte at servere flotte kagekreationer med.

515 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Her har du en gaveide, der faktisk kan gives i gave til de fleste. Om du kender modtageren af gaven rigtig godt eller knap så godt har ikke stor betydning, for hvem kan ikke bruge et gavesæt, der indeholder en kagekniv og en kagespatel?
Gaven er selvfølgelig ekstra ideel, hvis du kender en, der er en haj i køkkenet, som faktisk kunne være med i den næste sæson af Den store bagedyst. Gavesættet med kagekniv og kagespatel er lidt mere specielt end alle andre kageknive, der findes.

Kagekniven og kagespatlen kan indgraveres med et navn eller to på op til 16 tegn. På den måde har du rig mulighed for at personliggøre gaven, så den bliver endnu bedre. Derudover indeholder kagetilbehøret også små krystalsten for enden af skaftet på både spatlen og kniven.
En virkelig skøn og personlig gaveide, der fungerer til enhver anledning.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med kagekniv og -spatel
  • Mål: kniv: 33,5 x 2 cm, spatel 28,5 x 4,5 cm
  • Bemærk: kommer indpakket i gaveæske, brug ikke specialtegn til indgravering
2020-11-26T18:41:41+00:00