Har du brug for hjælp?

Kageform i form af din drømmepartner

Fra: 155 kr
Inkl moms
- +
Er du også træt af at gå og vente på prinsen på den hvide hest? Eller søge gaderne tynde for den helt rigtige kvinde? En drømmepartner er den person, du har i hovedet, hvor du lige præcis ved, hvordan han eller hun skal se ud og være. Måske kan han have en flot krop med et vaskebræt på maven? Eller hun skal have skønne læber og langt, lyst hår? Vi er alle forskellige og har forskellige drømme. Nu kan du udleve dine drømme ved hjælp af denne kageform.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kageformen fås i to udgaver - en med drømmekvinden og en med drømmemanden. Kageformen bruges som en ganske normal kageform, der mases i dejen, når du har rullet den ud, puttes over på en bageplade og så bages i ovnen. Det er når kagen er bagt færdig, at sjoven begynder. Her har du nemlig mulighed for at individualisere din drømmepartner ved hjælp af pynt og glasur - skal de have tøj på? Hvad farve hår skal drømmepartneren have? Og har de accessories på? Du bliver en form for voodoo-kvinde eller stylist, og hvem ved - måske dukker drømmepartneren pludseligt op, når du har lavet din lille drømmepartner-kage.

Kageformen med drømmepartner er en sjov gaveide, og vil helt sikkert skabe nogle grin, hvis du giver den i gave til den evindelige single, der ofte taler om, hvor umuligt det er at finde den rigtige! Nu kan hun få den rigtige som en kageform!

Detaljer

  • Varianter: drømmekvinde eller drømmemand
  • Beskrivelse: mål og størrelse varierer efter udvalg

Detaljer

  • Varianter: drømmekvinde eller drømmemand
  • Beskrivelse: mål og størrelse varierer efter udvalg
2020-11-27T15:00:41+00:00