Har du brug for hjælp?

Kaffekrus med power-stik

99 kr
Inkl moms
- +
Her er gaven, der vil sørge for at sætte selv din mest morgengnave ven i stødet lige fra morgenstunden! Kaffekruset i det anderledes og frække design med en hank, der ligner et power-stik vil falde i god jord hos de fleste kaffeelskere, der skal i stødet om morgenen!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En dag, der starter uden kaffe, vil alle dage være en dårlig dag! Hvis ikke du får din daglige dosis kaffe, så kan du lige så godt blive under dynen, for uden den, er der ingen energi, og dagen vil føles lang og strid. Når du nu skal have den kop kaffe hver morgen, for at få dagen sparket i gang, hvorfor så ikke drikke den ud af det super fede kaffekrus med strøm-stik, som bare lige sender lidt mere energi gennem dig på grund af det seje design med et power-stik som hank. Så er du wired lige fra morgenstunden på både koffein og strøm, og så er der vist ikke noget, der rigtig kan gå galt. Kaffekruset kan sagtens komme i opvaskemaskinen og så står det funklende rent til dig hver morgen på køkkenbordet, skrivebordet, forstærkeren, eller hvor du nu foretrækker din morgenkaffe.
Hvis du mangler en gave til din far, som stadig går og roder lidt med sin elektriske guitar ude i garagen og tænker tilbage på den gang han var "rockmusiker", så vil kruset være den ideelle gave til fars dag.

Detaljer

  • Materiale: keramik og silikone
  • Mål: 12 x 10 x 7,5
  • Bemærk: tåler opvaskemaskine
2020-12-05T22:52:52+00:00