Har du brug for hjælp?

Jumbo sparegris med hammer

129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Den søde og store sparegris kommer i en lille indhegning med hø og venter bare på det næste måltid mad af mønter. Og så kommer der selvfølgelig en hammer med - så kan du slå sparegrisen i stykker, når du gennem længere tid har sparet sammen til noget rigtig fedt. Så bliver det rigtig sjovt, når pengene skal bruges!

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne store sparegris er der ingen mulighed for at snyde med opsparingen! For at få adgang til skatten i sparegrisen er du nødt til at slå grisebassen i stykker, det her er nemlig en rigtig oldschool sparegris. Der er ingen snydehuller i maven på grisen, så du kan komme til pengene lidt ad gangen - til gengæld vil det vælte ud med penge, når du endelig vælger at slå hul på grisen. Når grisebassens sidste time endelig er kommet, skal du ikke kigge langt efter værktøj, for der følger en hammer med, så du kan slå sparebøssen i stykker og komme til din hårdtopsparede skat. Men indtil den dag kommer, er dyret en sjov ting at have stående på reolen med dens lille stald med halm og flotte lyserøde farve.
Den store sparegris er lavet af terrakotta og er en gave, der vil give dig mulighed for at give forventningens glæde! Både børn og voksne vil blive glade for den store gris med hammer, hvad enten den skal hjælpe med at spare op til en ægte gris eller den næste ferie.

Detaljer

  • Materiale: terrakotta
  • Mål: 21 x 16 cm
  • Bemærk: ikke egnet til børn under 3 år
2023-12-01T08:04:09+00:00