Har du brug for hjælp?

Julegavesæk

85 kr
Inkl moms
- +
Har julemanden været der? Så længe de små børn stadig tror på julemanden, må man gøre alt for at opretholde den illussion! Med denne originale gavesæk med poststempler er helt perfekt til, når julegaverne skal deles ud. Så mangler du bare et skæg og en rød dragt. Julen skal nok blive noget særligt i år!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu varer det ikke længe før julen banker på døren, og børnene begynder at spørge efter julemanden, og så må du gå i tænkeboks både i forhold til gaveønsker og i forhold til, hvordan du skal overbevise børnene om, at julemanden faktisk findes. Du kan selvfølgelig finde et skæg og en rød dragt, men uden det rigtige tilbehør gennemskuer børnene dig hurtigt. Denne flotte gavesæk fremstår helt autentisk med poststempler og påskriften Delivery from Santa. Sækken kan snøres sammen med en snor, så alle gaverne ikke falder ud. Gavesækken er også en god gaveide til kollegaen, det skal være året julemand til firmaets julefrokost, eller hvis du kender andre, der er røget i julemandsfælden.

Julen er en tid med masser af stress og ting, der skal ordnes, men med denne autentiske julegavesæk er du kommet det hele et skridt nærmere. Nu kan julen bare komme an – så er spørgsmålet bare hvilke gaver der skal i sækken!

Detaljer

  • Beskrivelse: gavesæk med tryk
  • Materiale: linned
  • Mål: 45 x 70 cm
2020-12-02T13:47:17+00:00