Har du brug for hjælp?

Julefyrfadsstager af glas - julemand

49 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Levende lys er noget, der hører til den mørke tid, og især op til jul bliver der tændt mange lys i forskellige dekorationer og lignende. Disse søde fyrfadsstager med fine julemotiver og -farver pynter i både vindueskarmen og på bordet og kan være med til at skabe en hyggelig julestemning i hjemmet eller på kontoret.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er nok de færreste, der kan forestille sig en juletid uden levende lys, så hvorfor ikke pynte op med et par fyrfadsstager, der endda har skønne julefarver og fine motiver? Du kan vælge mellem den søde snemand med en skæv "gulerodsnæse" eller en med et stykke af julemanden - hans røde jakke og det særlige guldspænde om maven er ikke til at tage fejl af. De er begge i rød-hvide farver med skinnende og matte detaljer. De kan pynte alene eller som et par og lige meget hvor, du stiller dem, vil de sprede et dejligt lys og en hyggelig stemning. De klassiske farver passer ind i de fleste hjem, og de julede fyrfadsstager vil helt sikkert også falde i god jord hos modtageren.
Køb en eller flere til dig selv, eller overrask venner, familiemedlemmer eller kollegaer med en sød decembergave. De søde fyrfadsstager kan også gives i værtindegave til en julefrokost, bruges i pakkeleg eller som en nissegave på kontoret eller i skolen. Alt i alt en super gaveide, som kan gives i mange forskellige anledninger op til jul, og som både unge og gamle vil sætte pris på.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem julemand eller snemand
  • Beskrivelse: fyrfadsstage med plads til 1 fyrfadslys, i rød/sølv/sort
  • Materiale: glas
  • Mål: ca. 6,5 x 5,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-28T11:13:59+00:00