Har du brug for hjælp?

Juledekoration til cupcakes

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Cupcake-trenden holder selvfølgelig ikke pause, bare fordi det er jul! Med denne flotte cupcake-pynt i julestil kan du pynte dine cupcakes til december måned. En sød gave, der kombinerer den traditionelle julebagning med de mere trendy cupcakes!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der er ikke noget at sige til, at cupcakes er blevet så populære. De er både indbydende at se på, og så smager de dejligt. Du kan lave dem i alle farver og med lige den smag, som du synes allerbedst om. Den lille kage med de detaljerige og sirlige dekorationer er at finde på alle caféer og er også populær som hjemmebag. Nu kan du endda få juledekoration til dine cupcakes, så du ikke behøver at undvære dine cupcakes i december måned.

Sættet inkluderer et par flotte cupcakes-forme i jule-design og forskellige papir-dekorationer på pind som for eksempel en honingkagemand og en rød- og hvidstribet sukkerstang. Det hele kommer i en fin æske, som du nemt kan give som gave til et familiemedlem eller en kollega, der elsker at bage. Det kan også være, at du kan overtale nogen til at bage for dig ved at forære dem dette flotte sæt. Sæt gang i julestemningen og køkkenet og glæd nogen, du kender, med de fineste jule-cupcakes.

Detaljer

  • Beskrivelse: juledekorationer til cupcakes med 36 dele
2020-12-02T19:37:45+00:00