Har du brug for hjælp?

Julede æggevarmere

Fra: 75 kr
Inkl moms
- +
Skal Julemanden eller Rudolf sidde med ved morgenbordet? Med denne gave er det muligt! De søde og julede æggevarmere er ikke bare praktiske, fordi de holder æggene varme, de sørger nemlig også for en hyggelig julestemning og er et rigtigt blikfang. En hyggelig lille gaveide til at forsøde juletiden som adventsgave eller julegave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når julen står for døren skal de små hjem gøres ekstra hyggelige! Med denne gave kan du sørge for den helt rigtige stemning ved morgenbordet og overraske dem, du holder af med disse julede æggevarmere. Vi er ikke de eneste, der godt kan lide at pakke os godt ind om vinteren; også de hård- eller blødkogte æg har brug for en lille hue. Med denne gave kommer Julemanden eller Rudolf på bordet og julestemningen går lige i hjertet.
De fine æggevarmere er hæklet i hånden og ser helt fantastiske ud! Hvad enten man giver dem i værtindegave til julefrokosten med vennerne eller familien, eller giver dem i adventsgave, er der garanti for ekstra god julestemning ved bordet. Vælg mellem de to forskellige modeller, eller tag dem begge to med det samme, for disse æggevarmere er et super blikfang og dekoration i juletiden.
En fin gave op til jul, som gør ventetiden nemmere.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem Julemanden og Rudolf
  • Materiale: 100 % bomuld

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem Julemanden og Rudolf
  • Materiale: 100 % bomuld

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem Julemanden og Rudolf
  • Materiale: 100 % bomuld
2020-11-29T11:04:31+00:00