Har du brug for hjælp?

Johnny Catch-flaskeåbner

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Her er en både sjov og praktisk gaveide til mændene! Denne flaskeåbner kan monteres på væggen og håndteres med én hånd. Perfekt til at have i køkkenet, eller hvis du har en hjemmebar. Den samler endda kapslerne op efter dig!

Other customers bought

Beskrivelse

Kan du heller aldrig finde en flaskeåbner, når du skal bruge den? Med denne flaskeåbner, der kan monteres på væggen, får du aldrig det problem igen. Opkaldt efter Johnny Cash er denne Johnny Catch-flaskeåbner designet til at fange dine kapsler, så du ikke selv behøver at rydde op efter dig. Du kan endda åbne dine flasker med hjælp af bare én hånd, da flaskeåbenren som nævnt er hængt op på væggen. Det tager få sekunder, så kan du komme videre med festen! Du kan selvfølgelig også åbne sodavand, tonic-flasker og meget andet.

Så længe der er en kapsel, så klarer Johnny Catch-flaskeåbneren resten for dig. En god gaveide til de mænd i dit liv, der ikke kan få nok af den skummende drik, eller hvis du kender nogen, der lige er flyttet på kollegie. Flaskeåbenren er lavet i børstet stål og er ganske solid men også flot at have på væggen i køkkenet, gangen, eller hvor det nu lige passer. Så er der kun tilbage at sige skål!

Detaljer

  • Beskrivelse: flaskeåbner med vægophæng
  • Materiale: børstet stål, plast
2020-12-02T20:21:47+00:00