Har du brug for hjælp?

Isterningebakke

85 kr
Inkl moms
- +
If you like it, put a ring on it! Bliver en diamantring lidt for dyr, kan du købe denne isterningebakke med diamantringsforme. Bare hæld vand i formen, stil den i fryseren og et par timer efter har du de flotteste is-diamantringe. En sjov gave til brylluppet, eller en god hentydning til kæresten om, at det vist er på tide, at han finder dig en ring.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Diamonds are a girl’s best friend! Diamanter koster mange penge, men nu kan du få denne smarte isterningebakke med diamantringsforme, der gør det lidt mere overskueligt, at forkæle din elskede med flotte smykker. Du skal bare hælde vand i formen, stille den i fryseren i et par timer og så har du de smukkeste diamantringe lige til at putte i hvidvinsglasset.

Glæd din bedste veninde med denne sjove og praktiske gave, som er perfekt til venindeaftenen, hvor I skal se romantiske komedier og drikke bobler. Det er også en sjov ide til brylluppet, som en ekstra ting til den store fest. Diamonds are forever, men da disse diamantringe er lavet af is, skal du nok ikke regne med at kunne beholde dem så længe. Men bare rolig, du kan altid lave et nyt sæt.

Detaljer

  • Beskrivelse: isterningebakke
  • Materiale: silikone
  • Mål: 16 14 x 2,5 cm
2020-11-27T00:21:17+00:00