Har du brug for hjælp?

Ispose til tømmermænd

69 kr
Inkl moms
- +
Først en pind i øret og så en ispose på panden! Sådan kommer du bedst over dine tømmermænd og får kølet hovedet, der helt sikkert føles som om det er ved at eksplodere. Fyld den fine blå pose op med isterninger og læg dig på sofaen igen til hovedpinen er væk.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Du kender helt sikkert også en, der altid får de ondeste tømmermænd efter en vild fest, og der hjælper det som bekendt med lidt kølende til det tunge hoved. Denne praktiske ispose sørger for lidt beroligende til panden, og efter en time eller to på sofaen er du helt sikkert frisk igen.. hvis ikke er det nok bare fordi posen trænger til en refill.

Den blå ispose er dekoreret med bomber og ordet "boom", hvilket sikkert svarer til den følelse, som den tømmermændsramte har, når vedkommende ligger med posen på panden. Fyld den med isterninger og mærk, hvordan du stille og roligt bliver frisk igen

Hvis du leder efter en sjov og praktisk gave til en, der har det med at ligge brak dagen efter en fest, er denne ispose lige i skabet. Giv den eventuelt i gave til en fødselsdag, hvor der på forhånd er lagt op til, at det bliver en vild aften. På den måde kan fødselaren feste igennem uden at bekymre sig om de efterfølgende tømmermænd, for dem skal isposen nok klare. En super fin gaveide, som alle, der af og til lider af tømmermænd, vil sætte stor pris på.

Detaljer

  • Materiale: 90% polyester, 10% bomuld
  • Mål: Ø ca. 19 cm
2020-12-02T07:41:37+00:00