Har du brug for hjælp?

Instruments of Pleasure-gavesæt

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Lad dig forføre på tilværelsens sanselige side! Dette gavesæt ”Instruments of Pleasure” indeholder, som navnet antyder, alt, hvad du har brug for til en sensuel og erotisk aften med din kæreste. En fræk og dejlig gaveide til dem, der gerne vil bruge lidt mere tid i soveværelset!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er et særligt gavesæt til dem, der ikke kan få nok af hinanden, og som godt kan lide at eksperimentere lidt i soveværelset. Det eksklusive Instrument og Pleasure-sæt indeholder forskellige artikler, der nok skal få safterne til at stige i ethvert forhold. Du finder blandt andet en fjer, et satinbånd, et øjenbind i satin, et massagelys samt en massagegel, alt sammen holdt i en elegant sort, der nok skal matche det frække undertøj. En fræk og sensuel gaveide til din kæreste, der nok skal være med på ideen!

Den flotte æske, som sættet kommer i, er i rejseformat, så du kan også overveje at tage den med på jeres næste fælles ferie og bruge den som en overraskelse på hotelværelset. Slip fantasien løs og bryd fri af hverdagens trummerum og kedsomelighed. Med dette sæt er du garanteret mange timers underholdning, da flere af artiklerne kan bruges igen og igen...

Detaljer

  • Beskrivelse: erotisk gavesæt med øjenbind, satinbånd, massageolie og fjer
  • Materiale: 100 % polyester
2020-12-01T21:20:02+00:00