Har du brug for hjælp?

Indgraveret pengestativ til pengegaver

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Ender du tit med at give penge i fødselsdagsgave, til konfirmationen eller til barnedåben? Vi kender det alle; det er en nem, men noget upersonlig gave. Med det hyggelige tørrestativ, hvor pengene kan hænges til tørre, der kan indgraveres med en sjov og personlig hilsen, bliver det lidt sjovere at give pengegaver.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu behøver du aldrig mere at give en pengegave i en upersonlig hvid kuvert. Det hyggelige tørrestativ til pengegaver kan være med til at gøre den nemme men lidt kedelige gave, virkelig personlig og ret så underholdende både for dig og modtageren!

På det lille hyggelige tørrestativ af træ kan du få din personlige besked indgraveret med helt op til 20 tegn. Der følger otte små klemmer med, så der kan virkelig blive hængt nogle pengesedler til tørre og så følger der også en brugsanvisning med, der viser dig, hvordan du folder sedlerne, så det ligner, at der hænger små stykker tøj til tørre på stativet.

Det her er ikke bare en gave, der vil se sjov og anderledes ud på gavebordet mellem blomster, kuverter og tøj. Tørrestativet vil også få et liv efter festen på barnets eller konfirmandens værelse, hvor der kan hænges små noter og fine billeder på i stedet for, når pengene er forsvundet.
Her er en gave, der pimper den upersonlige pengegave op til at blive ret så personlig! 

Detaljer

  • Beskrivelse: stativ til pengesedler og billeder, indeholder 8 klemmer og instruktion til at folde pengesedler, så de ligner tøj
  • Materiale: træ
  • Mål: 20 x 15 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering
2020-11-29T04:53:57+00:00