Har du brug for hjælp?

Indgraveret machete til grillen med oplukker

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Duften af grillen, der står tændt i haven og lyden af kolde øl, der åbnes - hvis det billede lyder genkendeligt, så har du lige fundet den helt rette gave til grillmesteren der har alt! En indgraveret machete til grillen med indbygget oplukker er en ekstra gadget til sommerens grillaftener, som han altid kan bruge, især hvis den kommer med en sjov eller personlig indgravering.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den fede machete har flere funktioner, som alle er helt essentielle og nødvendige ved grillen. Den indgraverede machete til grillen sørger nemlig både for at åbne øl og sodavand med en af de tre øloplukkere nederst på bladet. Den brede del er perfekt til at vende bøffer med, og den yderste del af bladet er skarpt nok til, at det kan skære en pølse eller lignende over. Og så er der et virkelig godt greb i det flotte træskæfte.
Macheten er det eneste værktøj grillmesteren behøver, når han skal styre grillen, og der vil være en følelse af jungle-eventyr til alle sommerens grillaftener.

Det mest specielle ved grillmacheten er selvfølgelig, at den kan gøres helt personlig med en indgravering på helt op til 25 tegn. Hvad med at skrive 'Grillmesterens Machete' eller 'Farmands Værktøj' på den? Det er kun fantasien, der sætter grænser.
Her er en sjov og anderledes gave til alle der elsker en god BBQ og som helst gerne vil bestemme egenrådigt over grillen og hvad der sker på den.

Detaljer

  • Beskrivelse: machete med indgravering og oplukker
  • Materiale: rustfrit stål og træskæfte
  • Mål: 14 x 55 x 2 cm
  • Bemærk: dette er ikke en rigtig machete, kanterne er ikke skarpslebne
2020-12-06T02:33:16+00:00