Har du brug for hjælp?

Indgraveret hjerte vedhæng af guld

2.009 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Kærlighed er ikke bare et ord. Det er den stærkeste af alle følelser og begær at få udtryk gennem stærke symboler. Den blanke hjerte vedhæng i guld er den perfekte gave til dem, der har mistet deres hjerter til en kvinde; traileren kan individualiseres med en gravering, og er ideel som et tegn på kærlighed på Valentinsdag, en fødselsdag eller til jul!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Længe en poleret hjerte vedhæng lavet af fint 585 guld, kommer på en 50 cm, vidunderligt delikat kæde - som har brug for det mere, til at tilstå en dyb kærlighed? Golden pendant er et stærkt budskab om kærlighed, der fungerer på samme tid vidunderligt underspillet og elegant.

Hvem får det skinnende hjerte vedhæng af guld som en gave, vil bestemt gerne bære denne tidløse og alsidige kombinerbare perle. Den vedhæng kæde sammen passer perfekt med jakkesæt, men også fungerer som smart casual med jeans og en hvid bluse.

For at give din elskede en nogle venlige ord til rejsen eller til at forevige deres initialer på traileren, er den lyse hjerte vedhæng af guld indgraveret individuelt. At give væk en kostbar dokumentation for, at du er seriøs med din kæreste. Giv dit hjerte med denne ædle vedhæng 585 guld!

Detaljer

Indgraveret hjerte vedhæng af guld

Levering: 1 trailer ved en egnet kæde (50 cm)
Egenskaber:
Stilfuld og elegant look
Individuelt tak ønske Graveringer
Materiale: 585 guld poleret
Farve: gylden
Dimensioner: 16mm x 0,6 mm x 17,3 mm (uden øjet)
Vægt: 1,2 g
Bemærk: Du må ikke bruge specialtegn til personalisering.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-07-14T05:41:33+00:00