Har du brug for hjælp?

Indgraveret bogmærke med engelfigur

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det fine bogmærke er som skabt til læseheste og vil hjælpe dig med altid at finde frem til den rigtige side i den store familiesaga, den romantiske novelle, den sjove selvbiografi eller bare den bog, du lige har ved hånden. Og der er ikke nogen der vil være i tvivl om, at det er dig, der er i gang med at læse bogen med det meget personlige bogmærke i.

* Skal udfyldes

109 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Det her er den helt rigtige gave til din ven, veninde, mor eller far - til alle de bogorme du kender, som bare ikke kan udstå, når folk laver æselører i de elskede bøger! Det anderledes bogmærke med en fin lille engel på markerer klart og tydeligt, hvor langt du er kommet i den store roman, du netop er gået igang med. Englen vil på stille og rolig vis komme gennem siderne med dig og følge dig på den farefulde færd eller gennem den store romance. Når du lige skal have en pause fra læsningen, vil hun passe på siderne for dig og senere vise dig, præcis hvor langt du er kommet.

Med den her gave slipper man for irriterende æselører, der skæmmer de fine bøger, og du vil altid, nemt og uden problemer, kunne slå op på den side, du er kommet til.
Bogmærket er i børstet stål og englen vil kigge op over kanten på bogen, mens du kan læse den flotte indgravering på op til 30 tegn ned langs pinden.

Detaljer

  • Materiale: børstet metal
  • Mål: 14 cm
  • Der skelnes ikke mellem store og små bogstaver
  • Bemærk: brug ikke specialtegn ved indgravering
2021-01-27T02:54:48+00:00