Har du brug for hjælp?

Indendørs springvand fra Philippi

2.489 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nyd den mediterende lyd af rislende vand indendøre. Med det fine springvand kan du skabe din helt egen beroligende indendørs oase. Med designet i blank stål og med mørke flodsten passer det perfekt til nutidens minimalistiske stil med rene linjer. Den perfekte gave til byboen, der drømmer om at være tættere på vandet. 

Other customers bought

Beskrivelse

Der er ikke meget, som er så afslappende som lyden af stille, rislende vand. Med det beroligende, indendørs springvand kan du skabe din helt egen oase i dit hjem. Herfra kan du drømme dig væk til fjerne strande, idyllisk natur med varme kilder og vand, der stille løber ned langs frodige klipper. Springvandet er designet af Philippi, som er kendt for sit minimalistiske og moderne design. Det er udformet som en stor, halvhøj skål i blankt stål. I midten af skålen ligger en kunstig oval sten, hvorfra vandet helt sagte pumpes ud over små, ægte flodsten.

 Den evigt løbende kilde er god for både øjne, sind og indeklima. Nu tænker du måske, at et indendørs springvand lyder rimeligt kitschet, men takket være det enkle og næsten naturtro design er det ikke tilfældet. Derimod indgår den indendørs kilde som en elegant og beroligende detalje i indretningen. Springvandet er en oplagt gaveide til livsnyderen. Giv det som en skøn gave til byboeren, der savner at være tæt på vandet. Eller til den travle og hårdtarbejdende, der har brug for at komme helt ned i gear, så snart hoveddøren åbnes. 

Detaljer

  • Beskrivelse: springvand til indendørs brug, leveres med støjfri vandpumpe
  •  
  • Materiale: stål, brudsikker polyresin og flodsten
  • Mål: 38 cm
2021-12-02T08:36:59+00:00