Har du brug for hjælp?

Icepop Socks - sokker der ligner is

95 kr
Inkl moms
- +
Det er nok de færreste strømper, som man bliver lækkersulten af at kigge på, men dette flotte eksemplar er helt klart en undtagelse. De chokoladebrune strømper med krymmel er slet ikke til at stå for, og når de er foldet sammen, ligner de til forveksling en lækker chokoladeispind. En rigtig fin og indbydende gaveide, som egner sig til mange anledninger.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Man får næsten lyst til at slikke på dem, som de ligger der i den fine indpakning. Disse strømper, hvis designer er blevet inspireret af en lækker chokoladeispind, ser yderst appetitlige ud og ligner til forveksling en rigtig ispind. I den flotte emballage sidder de endda også på en pind, hvilket gør forvirringen total.

De glade strømper med krymmel på tæerne egner sig både til kvinder og mænd. De er fremstillet af bomuld og er super bløde og behagelige at have på. Med disse appetitlige strømper kan du altså lune fusserne på en lækker og iøjefaldende måde, og de bringer helt sikkert glæde, når du viser de fine strømper frem.

Så hvis du kender en, der har en ekstra stor hang til søde sager, er denne fine gaveide lige i skabet. De flotte strømper passer til alle, der ikke er bange for at skille sig lidt ud og vise sin egen personlige stil. Giv dem i fødselsdags-, jule- eller "bare fordi"-gave og glæd en, du holder af, med et par super seje strømper, som vedkommende helt sikkert ikke har set før.

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 par strømper i chokoladeis-look, unisex, onesize
  • Materiale: bomuld
  • Mål: 16 x 24 x 3 cm
2020-12-02T20:24:37+00:00