Har du brug for hjælp?

iBed 2.0 - tabletbord i træ med indgravering

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den ultimative gaveide, som du vil bruge alle dine fremtidige søndage. Her får du nemlig en alt-i-ener. En servingsbakke med iPad-holder, der lader dig blive i sengen hele dagen med plads til snacks, mad, drikke og en god film eller TV-serie på iPaden. Det kunne ikke være bedre. Serveringsbakken har desuden plads til en personlig indgravering på op til 25 tegn, så den, der er så heldig at få denne bakke i gave, kan tilmed få indgraveret deres eget navn på.

* Skal udfyldes

299 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Det er weekend og endelig er der tid til at slappe af og blive i sengen nogle ekstra timer. Denne serveringsbakke gør det projekt lidt nemmere. Serveringsbakken kan det hele; den giver dig plads til at tage lidt mad og drikke samt snacks med i sengen og derudover har bakken bagerst en holder til en iPad, så du nu kan blive i sengen og se dine yndlingsfilm eller serie. Så er der skabt ren hygge!

Denne gave er uvurderlig og vil helt sikkert være yndlingsgaven over dem alle til fødselsdagen, fordi den er så gennemført og praktisk. Derudover kan bakken gøres personlig med indgravering efter eget valg. Du har 25 tegn at gøre godt med, så du kan skrive en kort sætning, et navn, et kælenavn eller noget hyggeligt såsom "Til hyggelige søndage". Denne serveringsbakke kan det hele og er en gennemført, personlig og praktisk gaveide til alle hyggetrolde.

Detaljer

  • Beskrivelse: iPadbord med indgravering op til 25 tegn
  • Materiale: MDF-plade, træ, elastan, mikrokugler
  • Mål: ca. 29,2 x 24,1 x 5,1 cm
  • Bemærk: ikke beregnet til iPad Air
2020-11-29T17:09:19+00:00