Har du brug for hjælp?

I love you-stearinlys to go

59 kr
(1.967 kr / kg) Inkl moms
- +
Du ved aldrig, hvornår romantikken eller kærligheden rammer dig, og pudselig skal du bruge en romantisk gestus, der kan feje benene væk under de fleste. Her har du den perfekte løsning, som du kan hive frem når du vil impornere, når der er brug for det, og da den passer lige i lommen, vil du nemt kunne finde plads til den, eller tage den med dig.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kærlighedens veje er uransagelige. Man ved aldrig helt, hvor man har den henne, hvornår eller hvordan den opstår. Nogle gange ville man ønske man kunne styre den, for det er sjældent at kærlighed og logik hører sammen, og det er der måske også en grund til.
Romantik derimod kan man styre. Romantik er selvfølgelig individuel, men de fleste forbinder romantik med ting som hjerter, røde roser, lys og ikke mindst overraskelser. Specielt overraskelsen er vigtig og med lysene her kan du sætte den romantiske stemning på tidspunkter, hvor andre ikke forventer det, og det vil derfor have en stor effekt, for du vil altid kunne have lysene med dig i tasken eller i lommerne.
De romantiske "I love you"-stearinlys to go kan hives frem lige når det passer, og når du har behov for at erklære din kærlighed. Det kan eksempelvis være på en hyggelig skovtur, eller et andet sted ude i naturen, hvor man normalt ikke har mulighed for at overraske med en romatisk gestus. Med lysene vil du kunne tilføre en helt ny forbedret romantik.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 minilys og blik/metal-dåse, kan brænde i 4-6 timer
  • Materiale: 100 % paraffinlys
  • Mål: 6,5 x 2,5 cm
2021-01-25T14:56:19+00:00