Har du brug for hjælp?

Hyggetæppe med fjermotiv

689 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Når man sidder på sofaen en kold aften, så findes der ikke noget bedre end at putte sig ind under et dejligt varmt tæppe. Dette hyggetæppe med fjermotiv er derfor det helt rigtige til kolde vinteraftener. Udover at være varmt er det både diskret og stilfuldt. Det passer ind i et hvilket som helst rum og spreder stil og charme. En dejlig adventsgave til mormor og farmor, eller som gave til din mor eller søster.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette dejlige hyggetæppe med fjermotiv er en god blanding af et stilfuldt design, som pynter lige meget hvor det ligger, og samtidig er det et praktisk og blødt tæppe, som du nødigt vil undvære, når du først sidder med det omkring dig på en kold vinteraften. Brug det som dekoration pænt foldet sammen på sofalænet, hav det klar på terrassen på de kølige sommeraftener, eller hav det liggende klar i din yndlingsstol.
Tæppets grålige farve med de hvide fjer passer ind i ethvert hjem. Det flotte og luftige fjerdesign bringer ro og lægger op til en afslappende stund. Når du først sidder svøbet ind i dette varme og smukke tæppe vil al dagens kaos og tyngde blive så let som en fjer! Forær hyggetæppet med fjermotiv til en god ven eller veninde, der holder af et moderne og stilfuldt design, men samtidig elsker at hygge. Det vil også være en god gave til hende der har alt, da ingen kan modstå et så hyggeligt element i hverdagen.

Detaljer

  • Materiale: 65 % bomuld, 35 % polyester
  • Mål: 140 x 180 cm
2020-11-29T10:49:36+00:00