Har du brug for hjælp?

Huskeseddel af træ

289 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne endeløse huskeseddel kommer til at spille en bærende rolle, hver gang du skal på indkøb! En god og praktisk gaveide til dem, der aldrig kan huske, hvad det nu lige var, de skulle hente i supermarkedet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Du kender det sikkert: Du er lige kommet ned i supermarkedet, og så har du allerede glemt, hvad det var, du kom efter. Med denne huskeseddel er det et overstået problem! Når det kommer til at huske, vil denne huskeseddel for fremtiden være din mest trofaste følgesvend. Skal du købe mælk, grøntsager eller grillkul, eller skal du huske ingredientserne, der skal i en ny ret? Med denne huskeseddel behøver du aldrig mere tage tilbage til supermarkedet for at hente den ene ting, du har glemt.

En god gaveide til alle de glemsomme, som godt kunne bruge en hjælpende hånd, når det kommer til at huske de praktiske ting. Du kan selvfølgelig også bruge huskesedlen til at skrive søde beskeder, der kan komme med i børnenes madpakker, eller som du kan lægge i køkkenet, når du er på vej ud af døren. Det giver med garanti smil på læben, og så husker du måske også at få sagt alle de små ting, som vi ellers er gode til at glemme i en travl hverdag!

Detaljer

  • Beskrivelse: huskeseddel
  • Materiale: træ, stål
  • Mål: 32 x 9 cm, 80 cm i diameter, 70 mm
2020-12-02T13:39:33+00:00