Har du brug for hjælp?

Humør-skål Trist

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Dagen starter helt sikkert godt med disse søde skåle! De fine tredimensionelle humør-skåle med karakteristiske ansigter og en farverig inderside, kan ikke undgå at få dig i godt humør når du skal spise morgenmad. Køb en eller hele sættet til et B-menneske, der fortjener en lille gave, evt. som indflyttergave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det er nu rart at starte dagen i godt humør, og i godt humør kommer man helt sikkert, hvis man starter dagen med at spise sin morgenmad fra en af disse fine humør-skåle! Skålene med tredimensionelle ansigter er ikke bare praktiske, de ser også utroligt sjove og realistiske ud! Skålene er en rigtig god måde at starte dagen på med en god morgenmad og fås i fire forskellige designs, så de passer til ethvert morgenhumør: Der er den kyssende kop, den triste kop, den trætte kop og den glade kop. Når man først har spist sine havregryn eller cornflakes - eller hvad man nu kan lide at starte morgenen med - fra denne skål, er man klar til dagens udfordringer!
De søde skåle til ethvert humør er en rigtig sjov og praktisk gaveide til alle, der godt kan bruge lidt ekstra hjælp med at få humøret helt i top om morgenen, og de kan gives til både jul og fødselsdag. Skålene er også en rigtig god gaveide til indflytterfester og vil helt sikkert gøre morgenerne lidt hyggeligere i de nye omgivelser!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem glad, grinende, kyssende og surmule
  • Materiale: hårdt porcelæn i brudsikker kvalitet, slibet fod, glaseret kant
  • Kapacitet: 500 ml
  • Mål: 15,2 x 9,5 cm
  • Bemærk: tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn
2020-12-03T06:44:03+00:00