Har du brug for hjælp?

Humør-kaffekoppen - Kyssende

145 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Hvis du leder efter den perfekte gave til en, der elsker kaffe, så er disse humør-kaffekopper det helt rigtige. Der er en kaffekop, der passer til alle slags humører og er en praktisk gaveide med et sjovt design til fødselsdag, jul eller til indflytterfester.

Other customers bought

Beskrivelse

Mange af os er ikke rigtig os selv, før vi har fået en kop kaffe at starte vores dag på om morgenen, inden vi forholder os til, hvad der ellers skal ske. Denne gaveide er derfor helt perfekt til alle, du kender, som starter dagen med denne opkvikkende drik! Kaffekopperne med tredimensionelle ansigter er ikke bare praktiske, de ser også utroligt sjove og realistiske ud! En humør-kaffekop er ideel til morgenkaffen og fås i fire forskellige designs, så de passer til ethvert morgenhumør: Der er den triste kop, den trætte kop, den glade kop og den kyssende kop. Fælles for kopperne er dog, at når man først har drukket sin morgenkaffe af dem, er man klar til dagens krævende udfordringer på jobbet eller derhjemme - og det er uanset om man drikker sin kaffe sort, med mælk, med sukker eller med begge dele!
Kaffekopperne er en rigtig sjov og praktisk gaveide til alle, der elsker kaffe og kan både gives som julegave eller som fødselsdagsgave. De er også ideelle som gaveide til indflytterfester eller som værtsgave.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem trist, grinende, glad og kyssende
  • Materiale: hårdt porcelæn i brudsikker kvalitet, slebet fod glaseret kant
  • Kapacitet: 200 ml
  • Mål (kop): 13 x 7,3 cm
  • Mål (underkop): 15 x 1,7 cm
  • Bemærk: tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-28T07:06:44+00:00