Har du brug for hjælp?

Humør-kaffekop - gnaven

145 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Der er dem, som bare skal have deres kop kaffe om morgenen, inden de overhovedet tænker på, at være i selskab med andre, og her vil denne kaffekop gøre dem virkelig godt selskab og passe godt til den let gnavne morgenstemning. Måske kan det være med til at få ham eller hende i bedre humør lidt hurtigere end ellers?
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vi har alle set Grumpy Cat på forskellige sociale medier, og der er ingen tvivl om, at den kat bare er virkelig gnaven - hele tiden! Man skulle næsten tro at den gnavne kaffekop var modelleret ud fra Grumpy Cats billede, for dene kop har virkelig taget den sure mine på fra morgenstunden. Og det er måske meget passende, hvis personen, der har det i hånden, lige skal have et lille stykke tid til at samle sig selv om dagen, inden der er nogen, der begynder at forstyrre.
Hvis du mangler en gave til din ven eller veninde, som samler på sjove og anderledes kaffekopper, eller som er et udpræget B-menneske, så vil denne med sikkerhed passe perfekt til samlingen! Eller hvis din kollega trænger til at blive peppet op fra om morgenen, inden dagen går rigtigt i gang, så vil denne kaffekop være en fin lille gave, der kan være med til at lette stemningen.

Detaljer

  • Beskrivelse: kaffekop i brudsikkert porcelæn
  • Kapacitet: 350 ml
  • Bemærk: tåler opvaskemaskine og mikroovn
2020-12-02T19:16:47+00:00