Har du brug for hjælp?

Hoodies - hættetrøje til din smartphone

Fra: 119 kr
Inkl moms
- +
Sørg for at pimpe din smartphone op til at være en rigtig trendsetter til hverdag og under fest. Med denne moderne og ret fede hoodie sikrer du, at din telefon ser urban og street ud, og det er selvfølgelig med til at få dig til at se endnu mere hip ud!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu er der nye og hippe fashiontrends til en af dine vigtigste gadgets i hverdagen! Og hvorfor skal din smartphone ikke pimpes op og forkæles i hverdagen? Den fede hoodie til din smartphone er den mest fashionable gave til din bedste veninde eller mest street ven, som bare gerne vil have at hendes eller hans smartphone ser virkelig lækker og moderigtig ud. Du vil ikke bare blive misundt den lille fine hoodie, fordi den ser lækker og fræk ud, men også fordi den beskytter din yndlingsgadget mod ridser, skrammer og skader. Så når telefonen ligger i tasken eller lommen, så vil trøjen passe godt på den og sørge for, at den er klar til brug til hver en tid du skal bruge den.
Overrask teenageren med en gave, der giver smartphonen omgående streetcred og uden tvivl vil blive lagt mærke til alle steder. En sjov og anderledes gave til konfirmanden.

Detaljer

  • Varianter: fås til iPhone 4/4S og iPhone 5
  • Materiale: 100 % bomuld

Detaljer

  • Varianter: fås til iPhone 4/4S og iPhone 5
  • Materiale: 100 % bomuld
2020-11-29T11:49:48+00:00