Har du brug for hjælp?

Home sweet home - nøglering

189 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med denne søde centrale bord med matchende nøglering i gangen, du føler dig hjemme endnu mere. En ideel gave til samling!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Den søde nøgle bord lavet af fine bøg træ ligner et lille hus og kaldes sweet home så perfekt bare. Især da to små træ figurer bor i huset, der er savet passer ind på ethvert tidspunkt taget ud fra hendes træhus og kan blive ren igen sæt. Tallene tjene som en nøglering og give nøglerne så bogstaveligt et komfortabelt hjem.

Den 12 x 12 cm Key bord skæres af høj kvalitet, lys bøg og designet med stor sans for detaljer. Så pryder Gavl af nøglen sommerhus, for eksempel et lille hjerte og nøglen kæde selv er i form af en sød ikon mandlige og designede -frauchens. Takket være den omhyggelige, præcise forarbejdning, Home Sweet Home nøgleringe holde perfekt på centrale bord, og kan gå til enhver nøglering mere læs end ur. Du og din / e Partner / i dermed bidrage et stykke af hver altid hjemme hos ham, er forenet til hende igen i aften! En perfekt gave til indsamling, for sig selv eller grupper af venner!

Detaljer

Dimensioner: 12 x 12 cm
Materiale: Buchholz
Både trailer med personalisering - brug ikke specialtegn!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-07-14T09:10:45+00:00