Har du brug for hjælp?

Home Is Where The Heart Is - træskilt

85 kr
Inkl moms
- +
Hjemme er der, hvor hjertet er! Dette træskilt med påskriften 'Home is where the heart is' kan du hænge op i stuen derhjemme, i sommerhuset eller et andet sted, du føler dig tæt knyttet til. Skiltet er lavet i flot vintage-stil og pynter på enhver væg. En rigtig god gaveide til indflytterfesten, når dine venner skal på plads et nyt sted.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Allerede i Romerriget var der lærde som blandt andre Gaius Plinius Secundus, bedre kendt som Plinius den Ældre, der bekendte sig til deres hjemstavn. Han er ophavsmanden til en lang række ordsprog og har ud over ”skomager bliv ved din læst” og ”i vinen ligger sandheden” også fundet på talemåden ”hjemme er der, hvor hjerter er”. Det kan vi selvfølgelig kun være enige i!
Dette flotte skilt i træ med påskriften 'Home is where the heart is' udtrykker det, som mange af os kan genkende, når man træder ind i et nyt hus eller værelse og med det samme føler sig godt tilpas. Af og til har det at gøre med de mennesker, man omgiver sig med, andre gange har det noget at gøre med omgivelserne eller bare en stemning - under alle omstændigheder mærker man den hjemlige atmosfære. Kender du nogen, der kan nikke genkendende til det, så er dette nostalgiske vintage-skilt den helt rigtige gaveide. Hjemme er der, hvor hjertet er!

Detaljer

  • Materiale: træ
  • Mål. ca. 40 x 40 cm
2020-11-30T00:07:37+00:00