Har du brug for hjælp?

Holder til smykker og andet tilbehør

515 kr
Inkl moms
- +
Hvordan opbevarer man sine smykker, tørklæder, bælter osv. bedst muligt? Selvfølgelig på denne smarte holder, hvor der er plads til det hele. På nul komma fem kan du få styr på alt tilbehøret og det endda på en dekorativ måde.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Mange starter tidligt med at samle på smykker, tasker og andet tilbehør, som kan pifte outfittet op, og som voksen bliver det ikke bedre, måske nærmere tværtimod. Derfor er det vigtigt med et sted, hvor man kan opbevare det hele på en overskuelig måde, så man hurtigt kan finde yndlingsøreringene og det helt rigtige halstørklæde, inden man skal ud ad døren.
Så hvis du kender en pige eller kvinde med en stor smykke- og tilbehørssamling, er denne gaveide helt perfekt, og hun vil med garanti sætte stor pris på den praktiske holder.
Holderen er formet somen kvindekrop og inddelt i forskellige dele, der hver især er designet til at kunne opbevare de forskellige smykker og lignende på den mest optimale måde. Ved halsen er der små kroge, som du kan hænge halshæder og armbånd på, og over skulderne kan du hænge dine tasker. I taljen er der en bakke til at lægge ringe, øreringe, brocher og andre småting og i skørtet kan du hænge tørklæder og bælter. På denne måde kan den fine gine få en farvestrålende nederdel.

Den flotte holder pynter både i soveværelset og på badeværelset og er uden tvivl den mest geniale måde at opbevare smykker osv. på.

Detaljer

  • Beskrivelse: Holder til smykker og andet tilbehør, som kan stå frit
  • Materiale: Metal, træ
  • Mål: 46,4 x 29,3 x 139,7 cm
2020-11-26T15:10:22+00:00