Har du brug for hjælp?

Hjorteformet magnettavle med indgravering

335 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Var det noget med en stolt hjort lige til at hænge op på væggen? Altså ikke en rigtig en men denne fine magnettavle, der er formet som en hjort. Den dekorative gaveide er et lille kunstværk på væggen og er samtidig praktisk, for der hænges noter eller lignende op med magneter (seks medfølger) og i geviret er der også plads til invitationer eller postkort. Derudover kan du vælge en personlig indgravering, som skrives på den.

* Skal udfyldes

335 kr

Other customers bought

Beskrivelse

En hjort på væggen helt uden at være nødt til at gå på jagt - med denne flotte magnettavle er det muligt. Tavlen har omridset af et hjortehoved med gevir og er holdt i sort. Silhouetten er 33,5 x 53 cm stor, og pynter på enhver væg. Ud over at være en smuk vægdekoration, har hjorten også en praktisk funktion, for der er også plads til diverse huskesedler, visitkort og postkort, som kan hænges op med magneter (der medfølger seks stk.) eller sættes tilfældigt fast i geviret. For at gøre denne fine magnettavle til en ganske særlig og personlig gave, kan du vælge at få indgraveret modtagerens navn eller lignende (maks. 15 tegn), så er der heller ikke nogen tvivl om, hvem den flotte tavle tilhører. Magnettavlen er let at hænge op med de medfølgende dybler og skruer. Den passer både i køkkenet og i arbejdsværelset og er en rigtig fin måde at holde styr på diverse sedler på. Praktisk, original og flot gaveide!

Detaljer

  • Beskrivelse: magnettavle til noter og lignende, inklusive 6 magneter, skruer og dybler til ophæng, personlig indgravering på op til 15 tegn
  • Mål: 33,5 x 53 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2022-05-24T21:03:36+00:00