Har du brug for hjælp?

Hjorte-vægur

405 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Et hjorte-vægur er til alle, der er til natur og en lidt landlig men moderne stil i hjemmet. Væguret er lavet af nøddetræ af god kvalitet og er den perfekte gave til at sprede lidt skovhyttestemning i ethvert hjem. En oplagt gave til ham, der godt kan lide rustikke pyntegenstande i hjemmet og som ikke har planer om at skyde et rådyr for at få det.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette hjorte-vægur er svaret på et nyt og anderledes vægur i forhold til de hidtidige vægure. Det eksklusive design er lavet efter alle kunstens regler og passer ind til de fleste indretningsstile. Urværket er et Quarz-ur af høj kvalitet med præcise tidsangivelser, som nemt kan aflæses på den minimalistiske urskive. Den nøddebrune farve lader hjorteskabelonen komme til sin ret samtidig med at det flotte gevir tilføjer et moderne look.
Den ideelle gaveide til vennerne eller familiemedlemmerne, som sætter pris på en individuel og anderledes indretning med elementer for enhver smag. Et hjorte-vægur spreder både hygge og charme på en meget stilsikker måde. En førsteklasses gave til dem, som tør være lidt anderledes!

Detaljer

  • Beskrivesle: Quarz-urværk
  • Materiale: nøddetræ
  • Mål: 25 cm
2021-01-26T08:44:08+00:00