Har du brug for hjælp?

Hjerteformet sparekrukke med indgravering

319 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Til det nygifte brudepar, der vil stifte familie, til sølvbryllupsparret, der vil ud at rejse, eller til venneparret, der drømmer om at købe nyt hus; med den hjerteformede sparekrukke med indgravering bliver det lidt sjovere at lægge penge til side til det, de drømmer om. Få indgraveret parrets navne og en helt særlig dato, måske deres bryllupsdato, og med ét har du den perfekte gave til par!

* Skal udfyldes

319 kr

Other customers bought

Beskrivelse

En sparekrukke gør det nemmere at spare lidt ekstra op i hverdagen, for hver gang du har penge til overs, kan du lige smide dem i sparekrukken. Før du ved det, har du pludselig samlet en god håndfuld sammen. Om du sparer op til en rejse, en stor fest eller et dyrt køb er underordnet; denne sparekrukke kan hjælpe dig på vej.

Sparekrukken her vil derudover også pynte i dit hjem. Den er sølv og formet som et hjerte, der står på en holder. Det endnu mere specielle ved sparekrukken er, at du kan indgravere den med personlig tekst efter eget ønske. Du har tre linjer med op til 12 tegn på hver til rådighed, samt en dato nederst. En skøn gaveide til den, der måske skal have en opfordring til at spare lidt penge sammen.

Står du over for et bryllup, et sølvbryllup, en housewarming eller en anden glædelig anledning for dine venner, så medbring denne fine, klassiske og personlige gave - de vil elske den!

Detaljer

  • Materiale: forsølvet
  • Mål: 4,3 x 9 x 8,7 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn
2021-01-22T20:21:51+00:00