Har du brug for hjælp?

Hjerteformet ringæske med indgravering

259 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
To hjerter er bedre end ét - det ses også på denne lille æske, som er to hjerter, der er sat sammen. Æsken er beregnet til opbevaring af små, betydningsfulde ringe, som for eksempel din og din bedre halvdels forlovelsesringe. Den lille hjerteformede ringæske kan tilmed indgraveres med to navne samt en dato - det gør æsken oplagt som gaveide til, når du er inviteret til bryllup. På den måde får du en helt speciel og personlig gaveide til brudeparret, der indeholder deres navne og deres bryllupsdato. En gave de aldrig vil glemme!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

På et tidspunkt kommer det fantastiske øjeblik, hvor forlovelsesringen skal af fingeren og erstattes med vielsesringen. Når det tidspunkt kommer, er det selvklart vigtigt, at du har et helt bestemt og fint sted, hvor din og din bedre halvdels forlovelsesringe skal opbevares. Denne æske klarer jobbet med bravour!

Æsken består af to hjerter, der er sat sammen og har et fint for i mørkeblåt. Derudover kan æsken indgraveres med personlig tekst, hvor der er plads til jeres navne og den der helt særlige og livsændrende dato, eksempelvis datoen I blev forlovet eller datoen I blev gift. Det kommer selvfølgelig an på anledningen, men gaven kan tilpasses, så den bliver helt perfekt uanset hvad. Denne gave er også perfekt som bryllupsgave, for det er helt sikkert en enestående og personlig gave, som brudeparret ikke vil få af andre.

Detaljer

  • Materiale: forsølvet
  • Mål: 9 x 5,5 cm
  • Bemærk: benyt ikke specialtegn
2020-11-27T15:01:35+00:00